A Thermo Fisher beindítja a koronavírus tesztek gyártását

Szerző: | márc 18, 2020 | Tech, Egyéb | 0 hozzászólás

Ha csak egy gyógyszercégről lenne szó, lehet, hogy én is elsiklanék fölötte, de most tudtam meg, hogy az amerikai részlege annak a cégnek, amelynek én is dolgozom, elkezdte a koronavírus tesztek gyártását.

Valószínűleg nem hallottál még a Thermo Fisher Scientific-ről (pedig a világ minden táján, így Budapesten is jelen van, éppen most nyitott egy új irodát), mert nincs a nagy gyógyszercégek fősodrában, mi több, gyógyszert sem gyárt.

Egyébként is, miért olvasgatnál szabadidődben gyógyszercégekről?

Alapvetően gyógyszerészeti kisegítő tevékenységet folytat, azaz gyógyszereket csomagol és juttat el klinikai tesztekre, tehát a gyógyszerkészítés utolsó, tesztelési és logisztikai fázisában van jelen.

Az igazgatóság pedig a napokban jelentette be, hogy legyárt 5 millió tesztet az új koronavírus diagnosztizálására – 1.4 milliót egy héten belül, az 5 milliót pedig az április 3-ával kezdődő héten tervezik elérni.

A tesztek döntő fontosságúak ahhoz, hogy minimalizáljuk a vírus hatását, valamint megvédjük az egészségügyben dolgozókat.

A cél, hogy minél hamarabb – akár 24 óra alatt – lehessen kimutatni a vírus esetleges jelenlétét.

A helyzet komolyságát jellemzi, hogy az FDA (US Food and Drug Administration) 24 óra alatt bírálta el, és engedélyezte a tesztek gyártását.

Jelenleg diagnosztikai laborok vizsgálják, ami nem jelenti azt, hogy máris eljut (amerikában) az érintettekhez, de már az is nagy lépés, hogy gyártásközelben van, ezzel reményt adhat sokaknak.

Persze Trump szerint ennyi tesztre biztosan nem lesz szükség. Ez esetben remélem, igaza lesz…

Így segíthetsz a koronavírus legyőzésében.

A Thermo Fisher beindítja a koronavírus tesztek gyártását

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

black friday 2020

black friday 2020

semmi rizsa, csak black friday 2020 ajánlatok kripto ajánlatok tokenmetrics (segítség a portfóliód építéséhez) - https://bit.ly/tm_bfcm 40% kedvezmény az ANNIVERSARY2020 kóddal! binance (a szerencsések féláron vehetnek bitcoint) - https://bit.ly/binancebfcm​...

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Elképzelhető, hogy újabb taggal bővült a kriptodevizára épülő ponzik népes tábora. Bemutatkozik a Kuailian.Biztosan sokan emlékeztek még a BitConnectre, ami az eddigi egyik legnagyobb ponziként vonul be a kriptodevizák rövid, de annál színesebb történelmébe. A...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 441 views
Copy link