BitMEX – kriptovaluta kereskedelem tőkeáttéttel

Szerző: | 2018 márc 6

BitMEX – kriptovaluta kereskedelem tőkeáttéttel

Szerző: | márc 6, 2018 | Kriptodeviza | 0 hozzászólás

Kriptovaluta kereskedés tőkeáttéttel

A céget 2014-ben HDR Global Trading Ltd. néven jegyezték be.

Alapító tagok:

  • Arthur Hayes
  • Ben Delo
  • Samuel Reed

A BitMEX kereskedelmi platformja a több tapasztalattal rendelkező napi kereskedők számára kínál kriptopénzzel való kereskedést.

Akár 100x-os tőkeáttét is elérhető, mind bitcoin-nal, mind az altcoinokkal való kereskedésnél, azonnali és a határidős piacokon.

A BitMEX egy, a Seychelle köztársaság területén bejegyzett cég, de mint szinte minden bitcoin-alapú vállalkozásnál, itt sincs egy országra limitálva a működése.

Az oldal kimondottan a kriptopénzekkel való kereskedésére tervezett platform, ahol a fő kereskedési eszköz a bitcoin, de emelett megtalálható a kínálatban a Cardano, Zcash, Bitcoin Cash, Ripple, Monero, Litecoin, Dash, Ethereum és az Ethereum Classic.

BTC kereskedésnél határidős és azonnali opciók is elérhetők, a többi kriptovalutánál viszont csak a határidős opciók.

Az oldal a FIAT-ot nem támogatja, tehát a nyereséget (és a veszteséget is) minden esetben Bitcoinban számolja el.

Ez természetesen az altcoinos határidős kereskedésekre is igaz.

Az oldalról való kifizetések is bitcoinban történnek, tehát ha ki-, vagy be szeretnél utalni az oldalra, rendelkezned kell egy BTC-s tárcával vagy egy másik Exchanger account-tal ahová / ahonnan a kriptovalutát utalhatod.

Az ügyfélszolgálat itt is főként angolul történik, tehát aki minimális nyelvtudással sem rendelkezik, kérjen segítséget ismerőstől vagy más fórumokon (vagy a Facebookon az Fx / robot / kripto csoportban).

Lehetőséged van TICKET formájában elküldeni a panaszod, de létezik egy Live-Chat is az oldalon.

A kereskedési felület nagyjából megegyezik más platformok kezelőfelületével.

Az éppen kereskedni kívánt tokent megnyitva (lásd ETH), lehetőségünk nyílik long, vagy short pozíciót nyitni, megadva a kívánt mennyiséget/árat limit formájában, vagy az egyszerűbb változatban, az éppen aktuális piaci áron vásárolhatunk/eladhatunk a Market fület választva.

Mindezek mellett továbbá van lehetőség egy „Stop Loss Limit“ hozzáadásához, amivel a veszteségünket sok esetben minimalizálhatjuk.

Kereskedési felület

A chartokat mint sok más platformon, itt is a megszokott TradingView biztosítja. Természetesen van több indikátor amit hozzá tudunk adni az aktuális charthoz amit követünk.

A regisztráció nagyon egyszerű, csak meg kell adni kívánt e-mail címet, jelszavunkat, az országot ahol tartózkodunk, teljes nevünket majd a megszokott PUZZLE-s „játék“ következik.

Regisztráció után a Trade fülre kattintva kiválaszthatjuk a kereskedni kívánt eszközt és a tőkeáttétel mértékét.

Contract: itt olyan információkhoz jutunk, mint a finanszírozási előzmények, a minimális szerződéses méretek, a felajánlott tőkeáttétel, a lejárat, a finanszírozás, az alapul szolgáló referencia árindex adatok.

References: ez a BitMEX oldal információs részlege, ahol információt kapunk a határidős és örökös szerződésekről, a pozíciók megjelölésének módjáról, a felszámolási időpontokról és a BitMEX díjakról. Itt megismerhetjük az API-val kapcsolatos információkat, továbbá egy regisztrációs és bejelentkező fület találunk még.

Bejelentkezés után, mielőtt nekilátnánk élesben kereskedni, mindenkinek ajánlom a TestNet lehetőséget. Itt alkalmunk nyílik egy teszt kereskedés elindítására (demo számla) a „Try Simuleted Trading“ fülre való kattintás után.

BitMEX – kriptovaluta kereskedelem tőkeáttéttel

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Shares 801 views
Copy link