A Blockchain For Europe 10. tagja az Electroneum

Szerző: | okt 1, 2020 | Kriptodeviza, Altcoin | 0 hozzászólás

A Blockchain for Europe köszönti 10. tagját, az Electroneumot

A vezetőséget képező csoport – melynek tagjai például a Binance és a Ripple – érdeklődését felkeltette az Electroneum tevékenysége és céljai.

Az Electroneum lett a tizedik tagja annak a szerveződésnek, melynek célja a blokklánc promotálása és a a blokklánchoz kapcsolódó okatatás elősegítése az Európai Únióban.

Magas elvárásaink vannak az Electroneummal szemben társulásunk legújabb tagjaként. Egy jól megalapozott cég, ami magasan képzett, professzionális csapat vezet, és tevékenységük felkeltette kripto és blokklánc szakértők figyelmét mindenhol a világon.

nyilatkozta Maria Minaricova, a BfE elnöke.

A BfE jelenleg megbeszéléseket folytat a digitális Euróról, valamint a tervezett EU frameworkről a kripto-eszközök piacán.

Ez természetesen jó hír lehet mindenkinek, különösen azoknak, akik leírták az Electroneumot.

Tény, hogy értékben meg sem közelíti az ICO árfolyamot, ennek ellenére azon kevés kriptodeviza közé tartozik az ETN, aminek a való világban is van használati értéke.

Mivel a társulásnak tagja a Binance is, ezzel a megnyilvánulással remélhetőleg pontot lehet tenni az elhúzódó Binance-listázásra is, de legalábbis a nevetséges videóüzenetek küldözgetésére Richard Ells, az Electroneum igazgatójának részéről.

Kíváncsian várjuk, milyen hatással lesz ez az Electroneumra, és természetesen az EU hozzáállására kriptodeviza-ügyben.

A Blockchain For Europe 10. tagja az Electroneum

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

aki NEM keresett 1,8 millió dollárt karácsonykor a 1inch airdropon

aki NEM keresett 1,8 millió dollárt karácsonykor a 1inch airdropon

Avagy hogyan sült el balul egy kripto-kereskedő terve a 1inch token kibocsátásra.A karácsony sokaknál nem várt (vagy inkább nem tudott) meglepetéssel kezdődött. A 1inch decentralizált váltó ugyanis (a uniswap-hoz hasonlóan) kihozta a saját tokenjét és azok között...

Kripto (ötletek) karácsonyra

Kripto (ötletek) karácsonyra

Hamarosan itt vannak az ünnepek, miért ne tennél a szeretteid (vagy még inkább a saját) karácsonyfája alá bitcoin, vagy kripto-tematikájú ajándékokat? Ebben a bejegyzésben megnézzük, hogy hozd ki a legtöbbet a kripto karácsonyból. Bitcoin zokni Amikor valakinek nem...

Ledger Nano S nyereményjáték

Ledger Nano S nyereményjáték

csekitáut karácsonyi nyereményjáték! főnyeremény: Ledger Nano S[vloopsde_vloops_module vl_widget_type="popupTrigger" admin_label="Viral Loops" _builder_version="4.7.4" _module_preset="default" background_color="#ffdc00" custom_margin="||||false|false"...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 301 views
Copy link