Brave böngésző – gyors, biztonságos

Szerző: | szept 1, 2018 | Egyéb | 0 hozzászólás

Brave böngésző

A hirdetésblokkoló Brave böngészője ami a felhasználókat BAT tokenben jutalmazza.

A Brave böngészőt ugyan még nem tudom egy lapon említeni a Chrome milliárdos felhasználótáborával, de már most olyan növekedésbe kezdett ami csak jó irányba viheti a céget.

Brave ICO

Az ICO-ja során 30 másodperc alatt szedett össze 36 millió dollárnyi forrást és több magas profilú partnerséget is bezsebelhetett a hónapok során, köztük a Dow Jones Media Grouppal, amely ingyen elérhetővé teszi a prémium tartalmát a Brave böngésző használóinak.

Emellett a böngésző ingyen tokeneket ajánl a Twitch és YouTube streamelőknek és vloggereknek amellett, hogy a böngésző modellje segítségével lényegesen többet tudnak keresni, mint a hagyományos hirdetés alapú modellek segítségével.

A cég 2 dologra hívja fel a figyelmet, a sebességre és a biztonságra.

A fejlesztők szerint a böngésző gyorsaságának magyarázata, hogy letiltja a hirdetést és a felhasználók netezésének követését.

Mivel nem kell időt fordítani az extra követési és hirdetési információk betöltésére, a böngésző érezhetően gyorsabban jeleníti meg a weboldalakat, és mindeközben a magánszféránk is biztonságban lehet.

De kérdezhetitek ha nincsenek hirdetések, akkor miből él meg a böngésző?

Persze, a Brave azért nem százszázalékosan tiltja le a reklámokat, ehelyett csak olyan hirdetéseket enged át, amelyek megfelelnek bizonyos szempontoknak.

Például nem használnak követőket és nem lassítják le a böngészést, de ezeket is le lehet persze tiltani a böngésző Beállításánál.

A böngésző újdonsága pedig egy mikrófizetési opció, amit ha bekapcsolunk, kisebb összegekkel támogathatjuk a „hirdetésmentességet”.

A Brave az általunk legtöbbet felkeresett weboldalak között osztja el ezt a pénzt, amennyiben azok regisztráltak a programra, és hitelesítették az oldalukat.

A csekitaut.com is egy regisztrált oldal 😉

Töltsd le a brave böngészőt a gombra kattintva:

Brave böngésző – gyors, biztonságos

Hasonló bejegyzések

black friday 2020

black friday 2020

semmi rizsa, csak black friday 2020 ajánlatok kripto ajánlatok tokenmetrics (segítség a portfóliód építéséhez) - https://bit.ly/tm_bfcm 40% kedvezmény az ANNIVERSARY2020 kóddal! binance (a szerencsések féláron vehetnek bitcoint) - https://bit.ly/binancebfcm​...

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Elképzelhető, hogy újabb taggal bővült a kriptodevizára épülő ponzik népes tábora. Bemutatkozik a Kuailian.Biztosan sokan emlékeztek még a BitConnectre, ami az eddigi egyik legnagyobb ponziként vonul be a kriptodevizák rövid, de annál színesebb történelmébe. A...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

106 Shares 500 views
Copy link