CashBet Coin és a Greentube partnersége

Szerző: | 2018 márc 13

CashBet Coin és a Greentube partnersége

Szerző: | márc 13, 2018 | Altcoin | 0 hozzászólás

A CashBet, a vezető iGaming platform szolgáltatója megállapodást kötött a cryptocurrency partnerséggel rendelkező Funstage szociális kaszinó operátorával, a Greentube leányvállalattal és a NOVOMATIC Interactive részével.

CashBet GreenTube partnerség

Az üzletet a CashBet Coin, a CashBet kripto-pénznemével látja el az iGaming teljes blockchain ökoszisztémáján, amelyet fizetési módként bocsátanak rendelkezésre a Funstage felhasználóknak, ami a  GameTwist platform egyik legnagyobb online játékközösségével bír.

A kaszinó platformja több mint egymillió havi aktív felhasználóval rendelkezik, a GameTwist pedig lehetővé tenné a játékosoknak, hogy több mint 400 játék gyűjteményén keresztül vásároljanak creditet a CashBet Coin segítségével, beleértve a slot játékok,  kaszinó játékok, a kártyajátékokat és a bingót.

A Gametwist kezelőfelülete, ahol egyébként rengeteg eredeti Novomatis (Admiral) slot játékokat ki lehet próbálni, játékpénzben játszani. A játékpénzt azaz creditet jelenleg bankkártyával, Skrill vagy Paysafecard accountal és SMS-sel lehet feltölteni.

Ronald van der Brink, a Greentube CCO-ja elmondta:

“A CashBet kriptopénz keretének erőssége és technikai kiválósága rögtön rámutatott arra, hogy elkezdjük alkalmazni és büszkék vagyunk arra, hogy játékosainknak izgalmas új módot kínálhatunk lehetőséget arra, hogy játszhassák játékainkat. Teljes mértékben lenyűgözött a CashBet  játék-szakértelme és a blokk-technológiák kombinációja.”

Dr. Mike Reaves, a CashBet vezérigazgatója és társ-alapítója elmondta: “Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a CashBet Coin-t az iGaming piacán világszerte piacra dobott kriptovalutájává tegyük. A Greentube és a Funstage együttműködésével a CashBet Coin minden játékos számára fizetési pénznemként használható majd a világ egyik legjobb online kaszinójában.”

“Büszkék vagyunk a partnerünkkel a Greentube-al arra, hogy a CashBet Coin milyen előnyökkel járhat a közösségi kaszinó játékokhoz. Ez egyértelmű utalás a CashBet vezetőségének arra, hogy megvalósítsák a céljukat. “

A CashBet egy Kaliforniai székhelyű, 2012-ben alapított vezető első mobil iGaming platformszolgáltatója. A CashBet platformja világszerte valós pénz, szociális és készség alapú játékinformációkat és weboldalakat biztosít. A CashBet szoftverének integrálásával a játékfejlesztők jogszerűen indíthatnak online szerencsejátékokat anélkül, hogy engedélyt kellene kapniuk. A CashBet vezetői a szabályozott, online szerencsejáték-ipar veteránjai, sokéves sikeres működéssel. A Cég az Alderney Gambling Control Commission és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedéllyel rendelkezik.

A Greentube Internet Entertainment Solutions, a NOVOMATIC Interactive divízió az iGaming megoldások vezető fejlesztője és szállítója. A Greentube a NOVOMATIC csoport 100% -os tulajdonú leányvállalata, a gaming technológiák egyik legnagyobb gyártója és üzemeltetője és a világ egyik legnagyobb integrált játékvállalata. A Greentube iparágvezető Omni-csatorna technológiája lehetővé teszi az online, a mobil és a szárazföldi játékok konvergenciáját. A jól diverzifikált termékportfólió magában foglalja a klasszikus nyerőgépeket, asztali játékokat, Live Dealer Gaming, AWP Reloaded Slots, szerver-alapú játék, Social Casino Gaming, Bingo és így tovább…

A NOVOMATIC Csoport a világ egyik legnagyobb nemzetközi gép gyártója és kaszinó üzemeltetője, világszerte mintegy 29 500 alkalmazottat foglalkoztat, köztük engem is. Johann F. Graf vállalkozó által 1980-ban alapított vállalatcsoport több mint 50 országban található (Beleértve Csehország ahol én is dolgozom), és több mint 75 országban exportál hightech elektronikus játékgépeket és megoldásokat.

A csoport mintegy 270 000 játékterminált és videó lottó terminálokat (VLT) működtet a mintegy 2100 saját kaszinóban, valamint bérleti koncepciókon keresztül más kaszinókban. Számos nemzetközi leányvállalatán keresztül a NOVOMATIC Csoport teljes mértékben aktív a szerencsejáték-ipar valamennyi szegmensében, és így diverzifikált Omni-csatorna termékportfóliót kínál partnerei és ügyfelei számára világszerte.

Ez a termékcsalád magában foglalja a játéktermekben a termékeket és szolgáltatásokat, az irányítási rendszereket és a készpénzkezelést, az online / mobil és a szociális játék megoldásokat, valamint a lottó és sportfogadási megoldásokat és számos kifinomult kiegészítő termékét és szolgáltatását.

A végére egy kis érdekesség:

az Arsenal futballcsapata a CashBet Coin-t a klub első hivatalos Kriptovaluta és blockchain partnerként jelentette be. A partnerség segíteni fog a CashBet Coin számára, hogy globális márkaismeret, kiterjedt digitális és közösségi média platformainkon keresztül, valamint a megrendelők által megrendelt tartalom létrehozásával segítse elő.

Vinai Venkatesham, az Arsenal fő kereskedelmi tisztviselője elmondta:

“Örülünk, hogy partnereink között üdvözölhetjük a CashBet Coin-t. Örömmel várjuk, hogy a CashBet Coin-nal dolgozzunk, amikor elindítják az új Kriptovalutát.”

Egyéb információkat a csapat hivatalos oldalán olvashattok.

CashBet Coin és a Greentube partnersége

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 755 views
Copy link