Covesting – Copy trading és Professional Asset Management

Szerző: | 2018 dec 14

Covesting – Copy trading és Professional Asset Management

Szerző: | dec 14, 2018 | Kriptodeviza | 0 hozzászólás

Az emberek általában lelkesek a lehetőségtől, hogy bekerüljenek a kriptovaluta kereskedelembe. 

De nem mindenki kész arra, hogy elinduljon a kereskedelem útját, elsősorban azért, mert a kriptoba történő befektetés nagyon magas kockázatot jelent, mivel az árak rendkívül ingatagok.

Annak érdekében, hogy gyakorlati szinten részt vegyél a kriptográfiai kereskedelemben és ez nyereségessé váljon, sok időt kell töltened, hogy megértsed, hogyan működik a kereskedelem, és feltérképeznii az optimális stratégiákat és a piac jövőbeni trendjeit. 

Ez sok időt igényel, ami a legtöbb embernek persze nincs.

De mi is az a Covesting?

A Covesting cég kifejlesztett egy új, sokoldalú kereskedési platformot, amelyet azért hoztak létre, hogy a másolási kereskedelmet és egy professzionális eszközgazdálkodást hozzanak létre. 

A platform célja, hogy a hétköznapi befektetőket,azaz titeket akiknek nincs idejük vagy elegendő tudásuk, hogy fektessenek be a kriptopénzekbe, megkönnyítve ezzel az intelligens befektetéseket.

A Covesting platformot úgy tervezték meg, hogy lehetővé tegye a rendszeres befektetőknek, hogy megvizsgálják és összehasonlítsák a hitelesített kriptokalencia kereskedők hatalmas adatbázisát, és automatikusan tükrözzék kereskedéseiket. 

Ezen kívül a Covesting platform arra ösztönzi az ismeretlen tehetségeket, hogy feltárják eredményüket, és ezzel egyidejűleg a többi kereskedővel is tisztességes kontextusban versenyezzenek.

A céget eredetileg Dmitrij Pruglo hozta létre , valamint számos más ex-Saxo Bank vezető, akik együttesen széleskörű háttérrel rendelkeznek a Forex, a tőke és a származékos kereskedelem terén.

Hogyan működik?

A befektetők számára:

A platform lehetővé teszi bármely rendes befektető számára, hogy megvizsgálja és elemezze rengeteg regisztrált kriptokalencia kereskedő hatékonyságát, és azonnal és automatikusan megismételje kereskedési tevékenységét. 

Miután a befektető a legmegfelelőbb stratégiát használja, a rendszer automatikusan szinkronizálja az összes kereskedési tevékenységet a meghatározott befektetési modell-t a Covesting számlájára.

Minden felhasználó egyszerre 20 különböző modellt (kereskedőt) követhet. 

A diverzifikáció lehetővé teszi a befektetők számára, hogy több kripto-s stratégián keresztül nyereséget tudjanak rögzíteni, és megvédjék magukat a nagy veszteségek ellen. 

Ennél is fontosabb, hogy a befektetők teljes körű ellenőrzés alatt állnak és elkezdhetik vagy befejezhetik a fent említett tevékenységeket, ha úgy érzik, hogy ez megfelelő vagy elegendő.

Kereskedők számára

A kereskedők számára a platformot olyan módon építették fel, hogy az új tehetségek segítsék a kereskedelmi eredményeket a nyilvánosság számára. 

Covesting segítségével bármely kereskedő kezdheti karrierjét kriptovaluta menedzserként és maximalizálja bevételeit sikeres díjak megszerzésével. 

Biztonsági okokból a modellek menedzserei soha nem fogják tudni, hogy pontosan mennyi tőkét fektetnek a stratégiájukat. 

A regisztrált felhasználók természetes használhatják saját nevüket, vagy egy általuk megadod becenevet a kereskedéshez.

Profiteloszlás

A kereskedések sikerétől függően a követett felek akiket mi mondhatni másolunk, mind részesülnek százalékosan a sikereinkből. 

A sikerteljesítési díjak 18% -át a modellkezelő kapja meg ( az a személy akit követünk/másolunk), a befektetők követői által generált összes nyereségért. 

A platform 10% jutalékot számol el magának, míg a befektetők (azaz te vagy én) a bevétel 72% -át kapják meg, amely azonnali kivonásra vagy újra-befektetésre is alkalmas.

Minden fél részesül a Covesting platform előnyeiből: a pénzkezelők és a kereskedők hozzáférést kapnak az új közönséghez és a kiegészítő jövedelemforrásokhoz, miközben a befektetők széles körű kereskedelmet kapnak…

Ha te is szeretnéd magát a platformot kipróbálni, akkor ezt természetesen egy gyors regisztráció után már el is kezdheted. Ne feledd, mindig maximum annyi pénzt kockáztass saját felelősségből, amennyinek az esetleges elvesztése nem jelent a későbbiekben problémát!

Covesting – Copy trading és Professional Asset Management

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 773 views
Copy link