DIVI kedvezmény 2020

Szerző: | Már 13, 2020 | WordPress, LTD | 0 hozzászólás

DIVI kedvezmény 2020

Bizony, telik az idő…

Én még akkor fizettem elő az Elegant Themes sablonjaira, amikor a DIVI még nem is létezett, volt viszont egy csapat, akik remek sablonokat készítettek és nem is kértek túl sokat értük.

Aztán gondoltak egyet, félretettek mindent, és egy olyan WordPress sablonba ölték minden idejüket és tudásukat, ami azóta szinte megkerülhetetlen ezen a színtéren.

Lehet, hogy sokan nem is tudják, annyira leköti a figyelmüket a DIVI és az EXTRA sablonok variálhatósága és széles felhasználási területe, de a csomagban, amit veszel (vagy vettél), sok minden más is van.

Hozzájutsz például az összes (89) eddigi WordPress sablonjukhoz – amelyek bár egy kicsit rosszul öregedtek, továbbra is használhatóak.

Persze ezekhez is használhatod a DIVI buildert, ami külön is letölthető plugin formájában.

Ezen kívül a Bloom és Monarch bővítményeket is megkapod.

Előbbivel feliratkozási formokat készíthetsz amiket aztán beilleszthetsz az oldalon bárhová, utóbbi pedig a abban segít, hogy a látogatóid meg tudják osztani a bejegyzéseidet – DIVIhez méltő körítéssel.

Tehát, ha mindig is arra vágytál, hogy hozzájuss ehhez a csomaghoz, most ismét itt a lehetőség egy kis spórolásra.

Pontosabban, most 20% kedvezménnyel veheted meg a DIVI sablont és a többi, fent felsorolt sablont és bővítményt az Elegant Themes-től.

Az árak pedig így alakulnak:

  • Egy éves licensz: $89 $70
  • Örök licensz: $249 $199

Ennyi időd van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

DIVI kedvezmény 2020

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

mi az az átmeneti veszteség (impermanent loss)

mi az az átmeneti veszteség (impermanent loss)

Az aave, uniswap, yearn és hasonlók kapcsán rengetegen ismerkedtek meg a DeFi (decentralized finance) fogalmával, valamint olyan dolgokkal, mint a liqudity provider, yield farming és hasonlók. Mivel közületek sokan használják a uniswap váltót, esetleg liquidity...

uniswap használata kezdőknek

uniswap használata kezdőknek

Az itt leírtak nem tekinthetők befektetési tanácsadásnak. Mindenki csak a saját felelősségére fektessen kriptodevizákba olyan pénzzel, amit nem sajnál elveszíteni. Más szóval, ha hülye akarsz lenni, csináld. De csak saját felelősségre.Hacsak nem egy kő alatt töltötted...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 285 views
Copy link