DIVI kedvezmény 2020

Szerző: | márc 13, 2020 | WordPress, LTD | 0 hozzászólás

DIVI kedvezmény 2020

Bizony, telik az idő…

Én még akkor fizettem elő az Elegant Themes sablonjaira, amikor a DIVI még nem is létezett, volt viszont egy csapat, akik remek sablonokat készítettek és nem is kértek túl sokat értük.

Aztán gondoltak egyet, félretettek mindent, és egy olyan WordPress sablonba ölték minden idejüket és tudásukat, ami azóta szinte megkerülhetetlen ezen a színtéren.

Lehet, hogy sokan nem is tudják, annyira leköti a figyelmüket a DIVI és az EXTRA sablonok variálhatósága és széles felhasználási területe, de a csomagban, amit veszel (vagy vettél), sok minden más is van.

Hozzájutsz például az összes (89) eddigi WordPress sablonjukhoz – amelyek bár egy kicsit rosszul öregedtek, továbbra is használhatóak.

Persze ezekhez is használhatod a DIVI buildert, ami külön is letölthető plugin formájában.

Ezen kívül a Bloom és Monarch bővítményeket is megkapod.

Előbbivel feliratkozási formokat készíthetsz amiket aztán beilleszthetsz az oldalon bárhová, utóbbi pedig a abban segít, hogy a látogatóid meg tudják osztani a bejegyzéseidet – DIVIhez méltő körítéssel.

Tehát, ha mindig is arra vágytál, hogy hozzájuss ehhez a csomaghoz, most ismét itt a lehetőség egy kis spórolásra.

Pontosabban, most 20% kedvezménnyel veheted meg a DIVI sablont és a többi, fent felsorolt sablont és bővítményt az Elegant Themes-től.

Az árak pedig így alakulnak:

  • Egy éves licensz: $89 $70
  • Örök licensz: $249 $199

Ennyi időd van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

DIVI kedvezmény 2020

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

black friday 2020

black friday 2020

semmi rizsa, csak black friday 2020 ajánlatok kripto ajánlatok tokenmetrics (segítség a portfóliód építéséhez) - https://bit.ly/tm_bfcm 40% kedvezmény az ANNIVERSARY2020 kóddal! binance (a szerencsések féláron vehetnek bitcoint) - https://bit.ly/binancebfcm​...

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Elképzelhető, hogy újabb taggal bővült a kriptodevizára épülő ponzik népes tábora. Bemutatkozik a Kuailian.Biztosan sokan emlékeztek még a BitConnectre, ami az eddigi egyik legnagyobb ponziként vonul be a kriptodevizák rövid, de annál színesebb történelmébe. A...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 390 views
Copy link