Kripto (ötletek) karácsonyra

Szerző: | 2020 dec 11

Hamarosan itt vannak az ünnepek, miért ne tennél a szeretteid (vagy még inkább a saját) karácsonyfája alá bitcoin, vagy kripto-tematikájú ajándékokat?

Ebben a bejegyzésben megnézzük, hogy hozd ki a legtöbbet a kripto karácsonyból.

Bitcoin zokni

Amikor valakinek nem jut eszébe semmi, általában valami ruhadarabot sóz rád, legyen az zokni, nyakkendő, vagy valami teljesen haszontalan dolog amit vagy nem veszel fel, vagy magadi is meg tudod venni bármikor. Viszont egy bitcoin zokni? Ez legalább emlékeztet arra, mi is indította el ezt az újkori forradalmat.

Több helyen is vehetsz ilyet, vagy hasonló témájút.

kryptoez.com | 1 pár – 9,36 EUR (kb. 3300 HUF)

etsy.com | 5 pár – 6859 HUF

amazon | 9,99 GBP (kb. 3865 HUF)

bitcoin zokni

Kripto Pulcsik

Egyből kétfélét is mutatunk.

csúnya pulcsik

Az angolszász kultúrkörben nagy hagyománya van a csúnya karácsonyi pulcsiknak. Biztosan oda nyúlik vissza, hogy anno ezeket a kötött borzalmakat ajándékozták mindenféle nagynénik, de mostanra eljutottunk oda, hogy karácsony környékén a munkahelyeken is feltűnnek, sőt néhol van komondottan csúnya karácsonyi pulcsi nap is.

Ilyen ugly sweater-t vehetsz például a Hodlmoon-nál, és több féle minta közül választhatsz, legyen az Bitcoin, Ethereum, vagy akár Kyber network $59,99-től (kb. 17500 HUF) – egyébként szerintem nem is igazán csúnyák.

NFT pulcsik

Digitális kötött pulcsik? Na igen, van ilyen is. Ha nem bajlódnál a csomagolással, és szeretnél valami egyedi, de mégis karácsonyi ajándékot adni (kapni), nézz szét az opensea.io weboldalon, hogy mi található a sweather kínálatában. (jelenleg nincs ára)

NFT zokni

Vagy vehetsz dinamikus árazású NFT zoknit – ha úgy gondolod, beválthatod az NFT-t és megkapod a zoknit. Mondjuk $3500 körül nem biztos, hogy annyira megéri… Egyébként ez is uniswap kötődésű ötlet.

unisocks.exchange

Bitsoap

Te is szereted a reggeli kripto illatát? Ne keress tovább, itt a bitcoin szappan.

Az hagyján, hogy a jó illatért választhatsz citromfű, grépfrút, eukaliptusz, vagy akár aktív szén(?) illatút, még gyulladáscsökkentő is és ráadásul kender-, és olivaolajból készül.

Mindössze $4 a bitsoap.com weboldalon (kb. 1200 HUF)

Karácsonyi Ledger csomag

A Ledger az egyik legjobb megoldás, ha a kriptódat biztonságban szeretnéd tudni – nálunk is megy egy nyereményjáték, ahol nyerhetsz egy Ledger Nano S-t.

A karácsonyi csomag tartalma egy Ledger Nano X és egy $25 értékű utalvány, amit a Coinify-on tudsz beváltani kriptóra.

$119 a ledger.com weboldalon.

Kripto tanfolyamok

Szerintem a legjobb ajándék (illetve befektetés) amit adhatsz, vagy kaphatsz, az a tudás.

Manapság pedig jobban, mint eddig bármikor, szükség van olyanokra, akik le tudnak programozni egy okosszerződést, és úgy általában van elképzelésük a blokklánc működéséről.

Nagyjából akkora előnyt jelent ez, mint az internet indulásakor érteni ahhoz.

Sok tanfolyamot találsz, ezek közül válogattunk.

IvanOnTech

IvanOnTech – a sikeres youtube csatorna után most némi tudást is átad a srác, érdemes rá figyelni. Ide kattintva 40% kedvezménnyel veheted meg a tanfolyamot ami piacképes tudást, és akár elhelyezkedést is ígér – akár havi $19-tól (kb. 5500 HUF).

Udemy

A Udemy gyakorlatilag egy oktatási piactér, ahol rengeteg tanfolyamot találsz, mint például az alábbiak (kedvezménnyel már néhány ezer forinttól):

Építsd fel a saját blokkláncod

Okosszerződés készítése az Ethereum blokkláncon

Kripto (ötletek) karácsonyra

By rchrd

WordPress, Coffee and SEO addict.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 574 views
Copy link