mi az a circles

Szerző: | okt 20, 2020 | Uncategorized | 0 hozzászólás

mi az a circles

Egy német kezdeményezés, amelynek a gondolata / koncepciója 7 éven keresztül érlelődött. A kriptodevizák elterjedésével azonban megvalósulni látszik, mivel így szeretnének feltétel nélküli alapjövedelmet biztosítani a regisztrált tagoknak.

Nincs befizetés, nincs meghívás, tehát ez nem egy ponzi / piramisjáték.

A circles a bizalomra épít, tehát a fiókok ellenőrzéséhez szükség lesz 3, már ellenőrzött tagra – így próbálják fenntartani a rendszer biztonságát.

Még nagyon friss az egész, de ha szeretnél, itt kaphatsz róla több információt.

Az érdeklődést jól jelzi, hogy a napi 70.000.000 lekérdezésre méretezett szerverek a rendszer megnyitása (október 17) óta nem képesek lépést tartani az érdeklődőkkel.

A regisztrációkor 50 Celsius UBI kerül jóváírásra a tárcádban, majd hetente 14 folyamatosan, függetlenül attól, csinálsz-e valamit. Ezeknek az értéke még nem ismert, de ha az ötletgazdának igaza van, és vállalkozások / üzletek is elkezdik használni, a circles-en belül legalábbis lesz értéke.

mi az a circles

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

black friday 2020

black friday 2020

semmi rizsa, csak black friday 2020 ajánlatok kripto ajánlatok tokenmetrics (segítség a portfóliód építéséhez) - https://bit.ly/tm_bfcm 40% kedvezmény az ANNIVERSARY2020 kóddal! binance (a szerencsések féláron vehetnek bitcoint) - https://bit.ly/binancebfcm​...

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Elképzelhető, hogy újabb taggal bővült a kriptodevizára épülő ponzik népes tábora. Bemutatkozik a Kuailian.Biztosan sokan emlékeztek még a BitConnectre, ami az eddigi egyik legnagyobb ponziként vonul be a kriptodevizák rövid, de annál színesebb történelmébe. A...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 131 views
Copy link