mi az a cyberfi

Szerző: | 2020 nov 6

Az olyan decentralizált váltók mint a Uniswap durván felforgatták a kriptovilágot. A Uniswap például nagyobb forgalmat csinál, mint a centralizált váltók legnagyobbjai, mint például a Coinbase. A piac hatalmas, de a Defi-ra még hosszú út vár.

A likviditás kritikus pont, ez határozza meg, hogy egy váltó sikeres lesz-e, ez adja az alapot a nagy mennyiségű kereskedéshez. A probléma az AMM (Automated Market Maker) típusú váltókkal (Uniswap) az “impermanent loss” ami akkor jelentkezik, ha az egyik token ára a liquidity poolban drasztikusan emelkedik, vagy csökken.

Ez pedig nagyon sokakat távol tart attól, hogy tevékenyen részt vegyenek a Defi-ban, illetve likviditást biztosítsanak, hiszen attól félnek, hogy ahelyett, hogy keresnének rajta, veszíteni fognak. Jelenleg az egyetlen módja az impermanent loss kivédésének, ha FOLYAMATOSAN figyeled a chartokat, és azonnal kivonod a tőkédet a poolokból, ha nagy változást tapasztalsz. De mivel a kripto a legvolatilsabb piac, és nem ritkák a napon belüli +/- 10%-os mozgások, ez a gyakorlatban kivitelezhetetlen.

cyberfi defi net

Amire szükség lenne, az egy automatizált módszer, ami eladja a LP tokenjeidet (kivonja a tőkét) a poolokból, ezzel megakadályozva az impermanent loss-t. Még jobb lenne, ha, amikor egy meghatározott árt érünk el, egy automatizált buy/sell order lépne életbe, hogy vegyen/eladjon egy bizonyos tokent.

Ha ez a folyamat automatizálható lenne, az ajtót nyitna több milliárd tőkéhez, ami arra vár, hogy a Defi-ba áramoljon, de a fentiek miatt ez még nem következett be. Hozzáadott értékként az ilyen technológia sokkal biztonságosabb hozzáférést ad a liquidity mining-hoz, mivel  felhasználók automatizálni tudják a kilépési stratégiájukat.

Pontosan ez az, amit a CyberFi készül véghezvinni, egy intelligens DeFi Automatizációs Platformon keresztül. Automatizmusok segítségével biztonságosabbá tenni a DeFi-t.

Alpha – November 5. – $0,5 / token

Cyber – November 11. – $0,6 / token

Uniswap listázás – November 13.

Elővásárlási szándékodat jelezd emailen: [email protected]

CyberfiTelegram | Medium

mi az a cyberfi

By rchrd

WordPress, Coffee and SEO addict.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 705 views
Copy link