WordPress médiatár rendezése – HappyFiles

Szerző: | Már 13, 2020 | WordPress, LTD | 0 hozzászólás

Swap your tokens below to get the best prices across all decentralized crypto exchanges.

WordPress médiatár

A WordPress beépített médiakönyvtárában elég gyorsan nagy kupit lehet csinálni – legalábbis nálam előfordul, és ha nem emlékszel a fájlnévre, akkor eltarthat egy darabig, mire megtalálod a keresett képet…

Van persze néhány kiváló bővítmény a piacon, amelyekkel rendet lehet tartani, de általában az áruk miatt, vagy amiatt, hogy kevés oldalon használhatók (általában 1), ezeket nem szívesen használtam.

HappyFiles

A HappyFiles pontosan ebben segít – azaz mappákba rendezheted, kategorizálhatod a WordPress médiatár tartalmát, így elég csak a (virtuális) könyvtárra kattintanod, hogy az oda rendszerezett képek között egyszerűen megtaláld, amit keresel.

Együttműködik builderekkel?

A készítő szerint kiválóan működik együtt a legnépszerűbb eszközökkel, mint az Elementor, Divi, Beaver Builder, Oxygen, Brizy, vagy Visual Composer.

Mennyibe kerül?

Na igen, ez is egy fontos kérdés, szerencsére itt is csak jó hírekkel szolgálhatok.

Van ugyanis egy ingyenes verziója, de a LTD is mindössze $19 – vagy a bejegyzés alján található kóddal kiegészítve mindössze $10.

Mi a különbség az ingyenes és fizetős verzió között?

Mindkettő korlátlan számú oldalon használható, drag&drop kezelőfelülettel, a fájlokat pedi akár egyesével, akár tömegesen is mozgathatod.

Az ingyenes verzió ‘mindössze’ 10 kategóriát tud kezelni, míg az LTD verzióval korlátlan számú kategóriát hozhatsz létre – tehát ha ügyfelek oldalaid kezeled, jól jöhet (imádni fognak érte).

A fizetős verzió ezen kívül prémium ügyfélszolgálatot, és béta hozzáférést is tartalmaz.

Használd a MARTECH kódot, amivel március 31-ig további $9 kedvezményt kapsz!

WordPress médiatár rendezése – HappyFiles

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

WordPress biztonság

WordPress biztonság

Wordpress - a legnépszerűbb tartalomkezelő Amennyiben rendelkezel egy weboldallal, egészen pontosan 34% az esély rá, hogy az WordPress keretrendszerre épül. Ez jelenleg (illetve már egy jó ideje) a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Egészen pontosan a CMS-ek...

A bitcoin felezés hamarabb jön 2020-ban, mint gondolnád

A bitcoin felezés hamarabb jön 2020-ban, mint gondolnád

Azok, az elhivatott bitcoinisták, akik jövő hét keddre tették a bitcoin felezés időpontját jobb, ha újra az órájukra pillantanak, mert ez a fontos pillanat hamarabb itt lehet, mint gondolnák.Mi az a bitcoin felezés? Időről-időre elérkezünk ehhez a pillanathoz, amikor...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 142 views
Copy link