WordPress médiatár rendezése – HappyFiles

Szerző: | Már 13, 2020 | WordPress, LTD | 0 hozzászólás

WordPress médiatár

A WordPress beépített médiakönyvtárában elég gyorsan nagy kupit lehet csinálni – legalábbis nálam előfordul, és ha nem emlékszel a fájlnévre, akkor eltarthat egy darabig, mire megtalálod a keresett képet…

Van persze néhány kiváló bővítmény a piacon, amelyekkel rendet lehet tartani, de általában az áruk miatt, vagy amiatt, hogy kevés oldalon használhatók (általában 1), ezeket nem szívesen használtam.

HappyFiles

A HappyFiles pontosan ebben segít – azaz mappákba rendezheted, kategorizálhatod a WordPress médiatár tartalmát, így elég csak a (virtuális) könyvtárra kattintanod, hogy az oda rendszerezett képek között egyszerűen megtaláld, amit keresel.

Együttműködik builderekkel?

A készítő szerint kiválóan működik együtt a legnépszerűbb eszközökkel, mint az Elementor, Divi, Beaver Builder, Oxygen, Brizy, vagy Visual Composer.

Mennyibe kerül?

Na igen, ez is egy fontos kérdés, szerencsére itt is csak jó hírekkel szolgálhatok.

Van ugyanis egy ingyenes verziója, de a LTD is mindössze $19 – vagy a bejegyzés alján található kóddal kiegészítve mindössze $10.

Mi a különbség az ingyenes és fizetős verzió között?

Mindkettő korlátlan számú oldalon használható, drag&drop kezelőfelülettel, a fájlokat pedi akár egyesével, akár tömegesen is mozgathatod.

Az ingyenes verzió ‘mindössze’ 10 kategóriát tud kezelni, míg az LTD verzióval korlátlan számú kategóriát hozhatsz létre – tehát ha ügyfelek oldalaid kezeled, jól jöhet (imádni fognak érte).

A fizetős verzió ezen kívül prémium ügyfélszolgálatot, és béta hozzáférést is tartalmaz.

Használd a MARTECH kódot, amivel március 31-ig további $9 kedvezményt kapsz!

WordPress médiatár rendezése – HappyFiles

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

mi az NFT (nonfungible token)

mi az NFT (nonfungible token)

Bár a DeFi / DEX most ellopja a rivaldafényt, a háttérben egy újabb digitális eszköz készülődik, ami nem más, mint az NFT, azaz 'nonfungible token'. Mi az az NFT? Egyesek azt mondják, hogy a játékipar, a művészetek, vagy akár az ingatlanipar jövője. Az NFT-k értéke...

mi az az átmeneti veszteség (impermanent loss)

mi az az átmeneti veszteség (impermanent loss)

Az aave, uniswap, yearn és hasonlók kapcsán rengetegen ismerkedtek meg a DeFi (decentralized finance) fogalmával, valamint olyan dolgokkal, mint a liqudity provider, yield farming és hasonlók. Mivel közületek sokan használják a uniswap váltót, esetleg liquidity...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 319 views
Copy link