xmas

Természetesen 2021-ben is megtartjuk a karácsonyi nyereményjátékot, és mint az előző évben, idén is 50 szerencsés nyerhet kisebb-nagyobb ajándékokat a fa alá.

A részvételhez nem kell vásárolnod semmit, egyszerűen regisztrálsz, majd ha úgy gondolod, végrehajtod azokat a feladatokat, amikkel előrébb kerülhetsz a rangsorban – ez persze nem kötelező, de a nyerési esélyeidet növelheted vele.

De nézzük a nyeremények listáját, mert ennyi ajándékhoz lista kell!

Az első 50 egy csekitaut matricát kap ajándékba, ezen kívül az első hét helyezett díjai:

 1. helyezett nyereményei
 2. helyezett nyereményei
  • Catgirl NFT
 3. helyezett nyereményei
  • Csekitaut zokni
  • Bitcoin standard (könyv)
  • Polymon NFT (halloween special edition)
 4. helyezett nyereményei
 5. helyezett nyereményei
  • Revv Racing NFT
  • 15 REVV Token
 6. helyezett nyereményei
  • Revv Racing NFT
  • 15 REVV Token
 7. helyezett nyereményei
  • Revv Racing NFT
  • 15 REVV Token

Itt nézheted meg, nyertél-e:

nyerteseink

TLDR:

A nyereményjátékra való nevezéssel elfogadod, hogy az adataidat felhasználjuk a Veled való kapcsolattartásra – és amennyiben a hírlevélre is feliratkozol (kitaláltad), hírlevelek küldésére.

A fizikai nyereményeket igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád, de ez rajtunk kívül álló okok miatt tovább tarthat (lásd 2020-as nyereményjáték), ezért szíves türelmedet kérjük. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk.

A nyeremények készpénzre nem válthatóak.

A csalást komolyan vesszük – ne rontsd el a saját esélyeidet és mások szórakozását ilyesmivel. Aki megkérdőjelezehtő módon jut pontokhoz (regisztráció több email címről / saját maga meghívása / bejegyzések törlése / stb.) a játékból kizárásra kerül.

Abban az esetben, ha a webshopból kifogyott az aktuális termék, igyekszünk az ahhoz lehető legközelebb eső termékkel kárpótolni, vagy elhalasztani a nyeremény postázását amíg újra készleten lesz.

A nyerteseket emailben értesítjük, majd egy kérdőívet kitöltve (postázási cím / polygon v. bsc cím az NFT-khez) vesszük fel az adataidat, amelyeket addig őrzünk meg, amíg vissza nem igazolod a nyeremény(ek) átvételét. Ezek ezután törlésre kerülnek, és nem használjuk fel őket semmilyen más módon.

A nyereményjátékon minden, 18. évét betöltött Magyar állampolgár / határon túl élő Magyar részt vehet.

A változtatás jogát fenntartjuk.

A nyereményjáték 2021 December 23-án 23:59-kor ér véget.

Sok szerencsét mindenkinek!

Szólj hozzá!

0 Shares 890 views
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap