mi az a falconswap

Szerző: | Sze 22, 2020 | miaza | 0 hozzászólás

Update

A FalconSwap publikus bétája a jövő héttől (szeptember 5.) kipróbálható / tesztelhető.

Főbb újdonságok:

  • mindenki számára elérhető
  • zárt bétában talált hibák javítva
  • extra funkciók
  • 0 GAS költség

A DeFi üdvöskéjéről, a Uniswap DEX-ről már írtunk eleget mostanában, de mentségünkre legyen mondva, körülöttük forog a DeFi világ.

Viszont a platform (és a hozzájuk hasonló / belőlük forkolt) sikere megmutatta az Ethereum szűk keresztmetszetét, ami hosszadalmas, vagy akár megszakított, és elképesztően drága tranzakciókban mutatkzik meg.

Amíg pedig az ETH 2.0-t várjuk (ami egyébként nem, legalábbis nem most lesz megoldás), kell valami ami enyhítheti a várakozást és a költségeket.

mi az a falconswap

A FalconSwap egy, a Uniswap decentralizált kriptodeviza-váltóra épülő, ún. layer 2 megoldás, amelynek a használata remélhetőleg levesz némi terhet az ETH blokkláncról.

hogy működik

Egy elképesztően egyszerű ötlet, ami remélhetőleg működni fog, az alábbi képeken jól látható:

falconswap

Az első képen a működési elvet látod: egyszerűen összevárják az eladási és vételi ajánlatokat és megfeleltetik egymásnak. A fennmaradó tranzakció megy a Uniswap-ra, a díjakat pedig nem mindenki magának fizeti, hanem az összeadott tranzakcióknak hála, az egyszeri díj kerül elosztásra az eladók / vásárlók között.

falconswap

A második képen a béta felületet látod, ahol pirossal kiemelve a számlálót találod. Tehát nem teljesen random tranzakciók ömlenek a rendszerbe, hanem meghatározott időközönként közvetíti a (már megszűrt) tranzakciókat a Uniswap rendszerébe.

További spórolást jelenthet, ha a FalconSwap együtt tud dolgozni a későbbiekben több váltóval is (ami a slippage-t is csökkentheti), mint a Kyber, MooniSwap, Balancer, stb.

A FalconSwap jelenleg béta verzióban már kipróbálható a falconswap.exchange oldalon, ahol a MetaMask segítségével kipróbálhatod működés közben a Ropsten test hálózaton.

mi az a falconswap

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

mi az a circles

mi az a circles

mi az a circles Egy német kezdeményezés, amelynek a gondolata / koncepciója 7 éven keresztül érlelődött. A kriptodevizák elterjedésével azonban megvalósulni látszik, mivel így szeretnének feltétel nélküli alapjövedelmet biztosítani a regisztrált tagoknak. Nincs...

mi az a Divi project

mi az a Divi project

mi az a Divi project Ha a WordPress sablon kapcsán találtad meg az oldalt, ki kell, hogy ábrándítsalak. Ebben a bejegyzésben a Divi Project-ről lesz szó, ami egy felhasználóbarát kriptodeviza. Olvass tovább, érdekelhet ez is! A Divi Project célja, hogy olyanokkal is...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares 94 views
Copy link