SEO sikersztori a járvány közepén

Szerző: | márc 26, 2020 | SEO | 0 hozzászólás

Ez a bejegyzés arra igyekszik rávilágítani, hogy ha aktuális problémákra találsz megoldást (jelen esetben a wc papír hiányra, akármilyen hülyén is hangzik), nagyon könnyen szerezhetsz látogatókat és backlinkeket a weboldaladra.

Gondolom, nem kell emlékeztetnem senkit arra, ami most folyik a világban, és ennek folyományaként milyen hiány alakult ki többek között wc papírból is.

Erre jött ez a srác, aki unatkozott annyira, hogy viccből elkészítsen egy weboldalt, ami alapján megbecsülheted, meddig tart ki az otthon felhalmozott készleted.

Az oldalt itt találod.

De mint kiderült, ezt az emberek nagyra értékelik, és komolyan veszik, hiszen egy aktuális problémára ad megoldást.

SEO sikersztori

Ez pedig néhány hét alatt 500 backlinket eredméyezett olyan oldalakról mint a the verge, lifehacker, gizmondo, valamint 5.000.000 látogatót.

Valószínű, hogy ez a siker nem tart sokáig – ez esetben valószínűleg sokan reménykednek benne – hiszen a járvány elmúltával / a bolti készletek feltöltésével az oldal relevanciája is elévül.

Ugyanakkor egy kiváló példa arra, hogy gyors reakcióval milyen könnyen érhetünk el sikereket az online térben – úgy, hogy közben nem használjuk ki valaki gyengeségét, vagy szorult helyzetét, ahogy sajnos sokan megteszik ezekben a nehéz időkben.

Természetesen a látogatottsággal együtt jár az is, hogy a tulajdonosa pénzt keres az oldalával, hiszen 5millió látogatónál már a Google AdSense is szépen fizet, de vannak rajta más hirdetők is – persze a készítőjének nem ez volt a célja, ez csak egy kellmes mellékhatás.

Mit érdemes ebből leszűrni?

Írj olyan dolgokról, ami valóban érdekli az embereket, és ami megoldást kínál egy valós problémára, ezáltal az oldalad elindulhat hosszú útjára a keresők első oldalain.

Ebben segítségedre lehet többek között:

SEO sikersztori a járvány közepén

By richter

WordPress, Coffee and SEO addict.

Hasonló bejegyzések

black friday 2020

black friday 2020

semmi rizsa, csak black friday 2020 ajánlatok kripto ajánlatok tokenmetrics (segítség a portfóliód építéséhez) - https://bit.ly/tm_bfcm 40% kedvezmény az ANNIVERSARY2020 kóddal! binance (a szerencsések féláron vehetnek bitcoint) - https://bit.ly/binancebfcm​...

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Kuailian – a latinamerikai BitConnect

Elképzelhető, hogy újabb taggal bővült a kriptodevizára épülő ponzik népes tábora. Bemutatkozik a Kuailian.Biztosan sokan emlékeztek még a BitConnectre, ami az eddigi egyik legnagyobb ponziként vonul be a kriptodevizák rövid, de annál színesebb történelmébe. A...

Hírlevél

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Shares 782 views
Copy link